Esteu aquí: Inici Celebracions

Bodes

Bodacivil.jpg

Casar-te és l´esdeveniment més important de la teva vida; tant si són primeres núpcies com si celebreu les bodes d´argent o fins i tot d´or.

Celebrar el teu casament a la Borda de Ritort significa fer realitat la boda dels teus somnis.

En un entorn únic i envoltat de natura com és la Vall de les Vernedes, surcada pel riu Noguera Pallaresa al seu pas per Sort, on quan arriba la nit es converteix tot plegat en pura màgia perquè el vostre estel s´ilumini en el cel màgic i exclussiu  que serà el testimoni del vostre amor.

Detall nuvia.JPG

Aperitius servits al nostres jardins, banquets en carpes a l’aire lliure o salons privats per grups reduïts, catifa vermella per l´entrada, possibilitat de cerimònia civil al jardí del Tronc Centenari o cerimònia nupcial religiosa a l’Església de Sant Feliu de Sort o al Monestir Romànic de Santa Maria de Gerri de la Sal.

"Escollir-nos significa tenir-ho tot organitzat i no tenir que pensar en res més que en rebre les felicitacions posteriors de tots els vostres convidats"

 

Boda CamperaNuvia i cavallbodaacavall.JPG

 

I per aquelles parelles que volgueu un enllaç del més natural, us proposem la nostra popular “Boda Campera”.

Basada en una gastronomia de proximitat pirinenca amb D.O. i autòctona del Pallars; des de la carn als formatges artesanals; i en l´entorn més natural de la Vall de les Vernedes a Sort amb el so del riu Noguera Pallaresa de fons; us proposem el següent enllaç:

  • Escenificació Boda -- 40.000m2 de zona verda i ajardinada
  • Berenar-Sopar Barbacoa a l´aire lliure
  • DJ Music durant el menjar
  • Una nit d´allotjament
  • Xocolatada de comiat

 

* I a més a més, un CD de fotos en parella de l´enllaç com a record del seu casament a “la Borda de Ritort”

Preu per persona: 100 Euros

Boda

Consulta altres possibilitats i pressupostos (carpes, espectacle pirotècnic, ...)