Gran varietat d’activitats d’aventura, des de les més tranquil·les fins a les més emocionants, per nens i nenes entre 8 i 16 anys.

El conjunt d’activitats que oferim junt amb les instal·lacions de les quals disposem, ens permeten oferir als grups escolars, paquets turístics molt complets, amb l’allotjament en el mateix punt d’inici de les activitats.

Experiència personalitzada

Organitzem des de jornades fins a setmanes i quinzenes per a estudiants, ja siguin agències especialitzades, escoles, instituts, esplais, campus per a clubs esportius o colònies. Treballem amb exclusivitat per a cada grup, fet que ens permet oferir un tracte personalitzat i aconseguint així que cadascú gaudeixi del viatge a la seva manera.

Per davant de tot, volem que es gaudeixi al màxim de les activitats. No ens conformem en realitzar exclusivament l’activitat, sinó que volem gaudir-la i viure-la al màxim. Volem que us sentiu protagonistes i com a casa. Us fem partícips de tot el nostre entorn. Volem riure amb vosaltres i que tots plegats puguem gaudir d’uns dies inoblidables.

Seguretat assegurada

El nostre equip està format per monitors titulats amb un gran reconeixement internacional i personal de suport amb coneixements de primers auxilis. Abans d’iniciar cadascuna de les activitats es realitza una xerrada teòrica de seguretat, per tal que els participants tinguin coneixement de com es desenvolupa l’activitat i de com han d’actuar davant de qualsevol eventualitat.

Totes les activitats que es realitzen amb el nostre equip de monitors porten inclosa l’assegurança de RC i Accidents.

Packs per a Estudiants

Pack Vermell

5 nits en P/C a La Borda de Ritort

+ Ràfting Juvenil

+ Excursió a Cavall

+ Circuit en Bosc Vertical

+ Descens de Barrancs

Preu per persona: 315 € + IVA

Pack Verd

3 nits en P/C a La Borda de Ritort

+ Ràfting Infantil/Juvenil

+ Excursió a Cavall

+ Circuit en Bosc Vertical

Preu per persona: 199 € + IVA

Pack Blau

2 nits en P/C a La Borda de Ritort

+ Ràfting Infantil/Juvenil

+ Excursió a Cavall

Preu per persona: 135 € + IVA

I si prefereixes un pack personalitzat, siguis agència, professor/a, monitor o entrenador, famílies, club esportiu, ajuntament, etc. Contacta amb nosaltres i et facilitem un ampli ventall d’ofertes adaptades a cada durada i pressupost!

Contacta amb nosaltres