L’entorn de la casa és el luxe de tenir la natura com a part de la nostra estança i el tret distintiu que fa de la Borda de Ritort l’únic allotjament d’aquestes característiques al poble de Sort.

Piscina a l’aire lliure
Terrassa enjardinada
Parc infantil
L’hort de la casa
Zona pícnic i barbacoa
Sala amb gimnàs i sauna
Pàrquing privat
Camp d’esport
Camp de pràctiques de golf
Base pròpia per activitats d’aventura
Lloguer de bicicletes
Hípica per a tota la família
Circuit de running
Granja
I els entranyables gossos de la casa

La Borda data de finals del s. XIX, quan va ser construïda per la família del Ritort de Vilamur. Més de 100 anys després, i passant de generació en generació, l’hem restaurat mantenint l’estil arquitectònic típic dels Pirineus, amb pedra i fusta. Hem volgut des del principi facilitar refugi per al descans i gaudiment de la natura dels nostres clients.

 

10 habitacions (dobles, familiars i una adaptada)
Terrassa
Sales d’estar
Llar de foc
Menjador
Racó de jocs
WiFi Gratuït

La Gastronomia

Com diem a muntanya, per tenir un bon dia has de començar amb un bon esmorzar.

A la Borda podràs gaudir d’un bon esmorzar de pagès, amb embotits i formatges fets de forma artesanal i comprats directament a productors locals, pa cuit al forn del poble i esmorzar calent fet al moment des d’ous ferrats fins a truitades farcides.

Pel que fa als sopars, oferim cuina típica de muntanya combinada amb altres possibilitats més senzilles com entrepans, amanides i pastes.

I finalment, pels dinars, la nostra zona estrella: la barbacoa del Ritort, un espai únic per a gaudir d’una autèntica carn a la brasa Km0.