Tant si és una trobada familiar o aniversari, com si és un bateig, comunió o casament, segur que per a tu és l’esdeveniment més important. A La Borda de Ritort fem realitat els teus desitjos.

Celebrar el teu casament a la Borda de Ritort significa fer realitat la boda dels teus somnis.

En un entorn únic i envoltat de natura, on quan arriba la nit l’entorn és pura màgia, gaudireu de la vostra cerimònia o convit i serà un record immillorable.

Si és un casament podeu gaudir de multitud de possibilitats. Aperitius servits als nostres jardins, banquets en carpes a l’aire lliure o salons privats per grups reduïts, catifa vermella per l’entrada, possibilitat de cerimònia civil al jardí de la Font Orígens o cerimònia nupcial religiosa a l’Església de Sant Feliu de Sort o al Monestir Romànic de Santa Maria de Gerri de la Sal.

I per aquelles persones que desitgeu un convit sigui quina sigui la celebració del més natural i econòmica, us proposem la nostra popular “Campestre Fest”.

Basada en una gastronomia de proximitat pirinenca amb D.O. i autòctona del Pallars, des de la carn als formatges artesanals i l’entorn més natural de la Vall de les Vernedes a Sort, us proposem el següent:

–              Escenificació

–              Berenar-Sopar Barbacoa a l’aire lliure

–              DJ Music durant el menjar

–              Una nit d’allotjament (opcional)

–              Xocolatada de comiat (opcional)

Consulta possibilitats i pressupostos. Et sorprendrem. ;)